Välkommen till
Be-Ge Personbilar AB

Be-Ge Personbilar AB är auktoriserade återförsäljare av Volkswagen personbilar, Volkswagen transportbilar och Skoda personbilar. Vi har anläggningar i Oskarshamn och Vetlanda.

Ett tryggt bilinköp

Be-Ge Personbilar erbjuder ett tryggt bilinköp till våra kunder. Vi har stor erfarenhet och kompetens inom bilbranschen.

Historik

Be-Ge Personbilar ingår i Be-Ge Koncernen och är privatägd. Bror Göthe Persson (Be-Ge) grundlade koncernen genom övertagandet av en bensinstation på Köpmangatan i Oskarshamn 1934. Verksamheten växte snabbt och kom att omfatta den karosserifabrik som idag ägs av Scania. Han uppfann också den fjädrande förarstolen som idag vuxit till ett komplett stolprogram på världsmarknaden. Stoltillverkningen sker i flera Europeiska fabriker och vi är idag totalt ungefär 450 medarbetare i koncernen.

År 1951

Började vi sälja Volkswagen Personbilar och numera även Volkswagen Transportbilar och Skoda. Sedan början av 1990-talet finns Be-Ge Personbilar även i Vetlanda. Be-Ge Personbilar har alltid strävat efter att ge kunderna ett tryggt bilägande genom en väl fungerande serviceorganisation. Vi har välutbildade och motiverade medarbetare, anpassad utrustning och moderna lokaler. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet, med professionalism och långsiktighet.

5/5

Vårt mål är att du som kund skall få en 5-stjärnig upplevelse av varje kontakt med oss.

Transportlösningar & person/godsbefodran

Vi säljer attraktiva transport-lösningar för såväl person- som godsbefodran. Vi erbjuder nya och begagnade bilar till de flesta behov. Vi tillhandahåller även en väl fungerande serviceorganisation med välutbildad personal. Hos oss präglas arbetet av hög kvalitet och servicenivå. Vi är specialister på våra märken och använder bara originaldelar vid skadereperation och service på din bil.

Volkswagen Caddy transportbil

Be-Ge har sålt Volkswagen sedan 1951. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt Volkswagen för ditt behov. Vi har många lösningar som vi kan erbjuda för att erhålla ett tryggt bil ägande.

Be-Ge Personbilar AB säljer och marknadsför Skoda sedan 1995.
Vi har stor erfarenhet och kunskap om Skoda personbilar. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt Skoda för ditt behov.

Be-Ge Personbilar erbjuder ett brett transportbilsprogram genom Volkswagen Transportbilar. Vi har en rad olika helhetslösningar där Sveriges populäraste transportbilar ingår.

Bästa kund

Vi vill informera våra kunder om att vi inte längre hanterar
kontanter hos Be-Ge Personbilar AB.

Vi hanterar följande betalningssätt:

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.