Välkommen till Be-Ge Personbilar AB

Be-Ge Personbilar AB är auktoriserade återförsäljare av Volkswagen personbilar, Volkswagen transportbilar och Škoda personbilar. Vi har anläggningar i Oskarshamn och Vetlanda. Be-Ge Personbilar erbjuder ett tryggt bilinköp till våra kunder. Vi har stor erfarenhet och kompetens inom bilbranschen.

Ett tryggt bilinköp

Be-Ge Personbilar erbjuder ett tryggt bilinköp till våra kunder. Vi har stor erfarenhet och kompetens inom bilbranschen. Vi säljer attraktiva transportlösningar för såväl person- som godsbefordran. Vi erbjuder nya och begagnade bilar till de flesta behov. Vi tillhandahåller även en väl fungerande serviceorganisation med välutbildad personal. Hos oss präglas arbetet av hög kvalitet och servicenivå. Vi är specialister på våra märken och använder bara originaldelar vid skadereperation och service på din bil.

Volkswagen

Be-Ge har sålt Volkswagen sedan 1951. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt Volkswagen för ditt behov. Vi har många lösningar som vi kan erbjuda för att erhålla ett tryggt bilägande.

Škoda

Be-Ge Personbilar AB säljer och marknadsför Škoda sedan 1995. Vi har stor erfarenhet och kunskap om Škoda personbilar. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt Škoda för ditt behov.

Volkswagen Transportbilar

Be-Ge Personbilar erbjuder ett brett transportbilsprogram genom Volkswagen Transportbilar. Vi har en rad olika helhetslösningar där Sveriges populäraste transportbilar ingår.Be-Ge Personbilar AB Oskarshamn

Be-Ge Personbilar AB Vetlanda

MRF-garanti

Be-Ge Personbilar AB erbjuder ett stort utbud av begagnade personbilar till ett bra pris. Som MRF – handlare så erbjuder vi för kundernas trygghet MRF-garanti. Våra garantier är indelade beroende på bilens ålder och milantal.

MRF-garanti: Sex månader eller 1000 mil
MRF-garanti på bilar som är högst 36 månader och gått max 5000 mil.

MRF-garanti: Tre månader eller 300 mil
MRF-garanti på bilar som är högst 72 månader och har gått max 10 000 mil.

Tre månader eller 300 mil trafiksäkerhetsgaranti
Trafiksäkerthetsgaranti på bilar som kostar minst 50 000 kronor.

En månad eller 100 mil trafiksäkerhetsgaranti
Trafiksäkerthetsgaranti på bilar med pris under 50 000 kronor.

Historik

Be-Ge Personbilar ingår i Be-Ge Koncernen och är privatägd. Bror Göthe Persson (Be-Ge) grundade koncernen genom övertagandet av en bensinstation på Köpmangatan i Oskarshamn 1934. Verksamheten växte snabbt och kom att omfatta den karosserifabrik som idag ägs av Scania. Han uppfann också den fjädrande förarstolen som idag vuxit till ett komplett stolsprogram på världsmarknaden. Stolstillverkningen sker i flera europeiska fabriker och vi är idag totalt ungefär 450 medarbetare i koncernen.

1951

Började vi sälja Volkswagen Personbilar och numera även Volkswagen Transportbilar och Škoda. Sedan början av 1990-talet finns Be-Ge Personbilar även i Vetlanda. Be-Ge Personbilar har alltid strävat efter att ge kunderna ett tryggt bilägande genom en väl fungerande serviceorganisation. Vi har välutbildade och motiverade medarbetare, anpassad utrustning och moderna lokaler. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet, med professionalism och långsiktighet.

Bästa kund

Vi vill informera våra kunder om att vi inte längre hanterar kontanter hos Be-Ge Personbilar AB.

Vi hanterar följande betalningssätt:

- Bilförsäljning - Swish, banköverföring eller bankgiro 

- Verkstad / Reservdelar - Swish, kortbetalning eller betalning med märkeskort

Läs mer om våra betalningssätt här

5-stjärnig upplevelse

Vårt mål är att du som kund skall få en 5-stjärnig upplevelse av varje kontakt med oss.