Volkswagen Transportbilar

 En del bilar är lite viktigare än andra. Till exempel de bilar man behöver för att göra sitt jobb. Be-Ge Personbilar AB erbjuder Volkswagen Transportbilar. Vi är specialister och har lång erfarenhet inom just transportfordon. Vi hjälper dig att hitta en transportbil som passar ditt behov. I många företag står verksamheten stilla om bilarna inte rullar. Vårt Team Transport hjälper dig. Vårt mål är att du som kund skall vara utomordentligt nöjd med oss.

En transportbil som passar ditt behov

På Be-Ge Personbilar hjälper vi dig att hitta en transport bil som passar just ditt behov. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta våra säljare

Team Transport

I många företag står verksamheten stilla om bilarna inte rullar. Det här gäller i högsta grad för Volkswagens transportbilar. Därför har vi skapat Team Transportbilar, ett team med specialister på transportbilar som samverkar för att du ska ha en bil som passar dina behov och aldrig krånglar. 

I teamet ingår bland annat specialutbildade transportbilstekniker som vidareutbildas flera gånger om året. De använder dessutom Volkswagens Originaldelar som ger 24 månaders garanti på både arbete och reservdelar. Det här innebär att du alltid kan få hjälp och goda råd när du vill köpa en ny bil, prata finansiering eller serva din nuvarande transportbil.

Läs mer här

Allt det här har, tillsammans med bilarna, gjort Volkswagen till landets populäraste transportbilsmärke.

Be-Ge Personbilar AB erbjuder våra kunder att bygga sin egen Volkswagen Transportbil.
Genom att göra dina personliga val kan du få en transportbil som ännu mer passar dig, dina intressen och din smak. 

Klicka här för att bygga din transportbil

Volkswagen Vikarie

Gratis lånebil när din egen är på verkstaden. Det viktigaste för företag är att hjulen alltid snurrar. Många avbrott i arbetet syns direkt i resultaträkningen. En transportbil som står stilla kan göra att jobbet stannar upp. Det kan innebära att leveranser blir försenade och kunderna irriterade. Väljer du en transportbil från Volkswagen får du inte bara en bil som blir förarens bästa vän. Du får dessutom en bil som är utvecklad för att klara tuffa tag och svåra förhållanden. Som ska rulla många tusen mil med alla möjliga laster. Men, ibland behöver bilen service och det kan hända att oturen är framme så att den behöver ett verkstadsbesök. Eftersom bilen är ett av de viktigaste verktygen för många av våra kunder erbjuder våra verkstäder Volkswagen Vikarie, en lånebil som du kostnadsfritt kan boka vid verkstadsbesök.