Serviceerbjudande

Be-Ge Personbilar AB erbjuder serviceerbjudanden. Nu behöver du inte vara orolig för att du skall bli stående på vägen med din bil. Vi har nämligen tagit fram en BAS-service. BAS-service riktar sig till Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda och SEAT, som är 10 år eller äldre. Vi erbjuder även Originalservice anpassad efter din årsmodell. 

BAS-service och Originalservice ​

Vägassistans och olycka

077 - 11 11 512

Bas-serviceerbjudande

Vi erbjuder basservice till din Volkswagen, Volkswagen Transportbil eller Skoda från 1 540 :-​

BAS-service

När du gjort en BAS-service har du i ett år, helt utan milbegränsningar, dygnet runt och utan självrisk, fri vägassistans. Det innebär att om bilen stannar eller inte startar så ringer du ett journummer och en bärgare rycker ut och ger starthjälp alternativt bogserar bilen till närmaste auktoriserad verkstad. Vägassistansen gäller endast i Sverige.

BAS-service enligt 12 punkter

Be-Ge Personbilar AB BAS-service innefattar tolv punkter med betoning på trafik- och driftsäkerhet, följande punkter ingår i en BAS-service:

5/5

Vårt mål är att du som kund skall få en 5-stjärnig upplevelse av varje kontakt med oss.

Originalservice

Originalservice är ett samlingsbegrepp för de olika servicemoment som ska utföras på din bil. Din Volkswagen eller Škoda snabb, professionell och kostnadseffektiv service, vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som är experter på din bil. De använder bara verktyg och Originaldelar och när du hämtar bilen kommer den fortfarande vara 100% Original.  

Nedan följer de vanligaste gemensamma momenten för personbilar:

Originalservice +4

Reducerat pris för årsmodellerna 2019 till 2016

Om din Volkswagen eller Škoda är fyra år eller äldre kan vi erbjuda Originalservice 4+. Servicen är densamma som en vanlig Originalservice, den enda skillnaden är att du får ett lägre pris på både servicen och eventuella reparationer. 

Originalservice +8

Reducerat pris för årsmodell 2015 och tidigare

Om din Volkswagen eller Škoda är över åtta år kan vi erbjuda Originalservice 8+, då får bilen lika omfattande service som en Originalservice. Enda skillnaden är ett rejält lägre pris på service och eventuella reparationer. 

Vid varje servicetillfälle underhålls din bil av specialutbildade servicetekniker som är experter på din bil. Vid behov uppdateras även mjukvaran i bilen och du får alltid en ”stämpel” i den digitala servicehistoriken. När du hämtar bilen kommer den fortfarande vara 100% Original. I samband med servicen fyller vi även på med förnyad Mobilitetsgaranti utan extra kostnad. Om du råkar ut för ett driftsstopp ser vi till att du får omedelbar hjälp, när som helst och nästan var som helst i Europa. Allt för att du ska känna dig 100% trygg.

Boka service

Är din Volkswagen, Volkswagen Transportbil eller Skoda i behov av en service? Boka din service här.

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.