Privatleasing

Be-Ge Personbilar AB erbjuder privatleasing, vilket innebär att du som privatperson kan leasa bilen istället för att köpa den. Serviceavtal, försäkring och mobilitetsgaranti ingår i månadsavgiften. Vi ordnar finansiering utan kontantinsats och din bil har ett garanterat restvärde så du slipper bekymra dig om bilens framtida värde. Du har din bil i upp till 36 månader och lämnar sedan tillbaka den.

Lyckligt liv med din bil

Med privatleasing hos oss på Be-Ge Personbilar får du ett lyckligt liv med din bil.
Vi erbjuder dig nöjd kund garanti och ingen kontantinsats krävs. 

Vad innebär privatleasing?

När du som privatperson vill leasa en bil binder du ett avtal på 24 till 36 månader, vi kan även erbjuda längre avtal. I ett leasingavtal kan i princip allt ingå förutom drivmedel. Från vinterdäck, service och försäkring. Månadskostnaden berörs av vilken typ av modell, motorstorlek och körsträcka du som privatperson vill ha.

Är du intresserad av privatleasing?


Kontakta oss här

Fördelar med privatleasing

De främsta fördelarna med privatleasing hos Be-Ge Personbilar AB är att det blir bekymmersfritt. Då du betalar en fast månadsavgift och det krävs ingen kontantinsats. Leasing passar med andra ord dig som vill ha tillgång till en ny fräsch bil, men där själva ägandet av bilen inte är det viktiga. En annan fördel är att du själv slipper sälja bilen efter avtalets slut och du kan istället välja en ny bil. Det finns även tillgång till att köpa loss bilen om du skulle fatta intresse för just den bilen du har leasat.

Kontakta oss så hjälper vi dig