Be-Ge Personbilar AB är med i Originaldepån!

Ett gemensamt koncept för Volkswagengruppens återförsäljare för att förbättra kunderbjudandet inom service och verkstad. 

Höjer värdet

När du väljer Originaldepån kan du vara säker på att din bil servas av specialister och att originaldelar används. Det gör att du får utökade garantier och att din bil fortsätter att leva upp till tillverkarens hårda krav på kvalitet och säkerhet.

Läs mer om Originaldepån här

Anpassade lösningar:

Vi erbjuder tillbehör och tjänster som är specifikt utformade för att passa och fungera optimalt med just din bilmodell. Det resulterar i att du behåller bilens ursprungliga egenskaper och prestanda.

Volkwagen boka service här
Škoda boka service här

Säsongserbjudande

Tävling – vinn en hotellnatt

Var med och tävla om 50 hotellnätter för två personer på Elite Hotel. Beskriv fördelarna med att använda en auktoriserad verkstad, så har du chansen att vinna en övernattning!

Ta chansen att tävla om en fantastiskt hotellnatt för dig och någon du tycker om på valfritt hotell inom Elite Hotels of Sweden. Vi på Originaldepån tävlar ut 50 presentkort som inkluderar en övernattning i dubbelrum inklusive frukost för två personer. Det enda du behöver göra för att delta är att skicka in din motivering varför det är viktigt att boka originalservice hos en auktoriserad verkstad när man servar bilen.

Vinnarna väljs ut av en jury den 31 augusti och kontaktas därefter. Lycka till!

Om originaldepån

Originaldepån består av auktoriserade återförsäljare inom Volkswagengruppen och samlar över 75 serviceanläggningar från norr till söder, vilka fungerar som en förlängning av biltillverkaren. Vi kan allt om din bil, vi har data om den från tillverkning till nutid. Hos oss kan bilägare som kör Volskwagen, Škoda, Audo, Cupra och SEAT få kvalificerad och specialiserad service, som i förlängningen leder till ett högre andrahandsvärde. Tillsammans genomför Originaldepån riktstäckande kampanjer för att skapa mervärde för kunderna. 

Varför välja Originaldepån