Mobilitetsgaranti

Be-Ge Personbilar AB erbjuder en mobilitetsgaranti vilket vidare innebär att om du drabbas av ett driftstopp, och bilen blir akut obrukbar kan du få hjälp genom oss. Vi erbjuder olika lösningar till dig när du har en mobilitetsgaranti.

Be-Ge Personbilar återförsäljare till Volkswagen personbilar

Volkswagen Mobilitetsgaranti

SEAT hos Be-Ge Personbilar i Oskarshamn och Vetlanda

SEAT Mobilitetsgaranti

Skoda Mobilitetsgaranti

Vad är mobilitetsgaranti?

Mobilitetsgarantin innebär att du får hjälp på plats om något skulle hända med din Volkswagen, Volkswagen Transportbil eller Skoda, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du all den hjälp du behöver. Mobilitetsgarantin gör att du aldrig blir stående och gäller alla modeller från 1986 och framåt, förutsatt att du lämnar in din bil för en Grundservice/Long Life Service.

Med grundservice ökar du värdet

Med grundservice ökar du värdet på ditt bilägande. När du lämnar in ditt fordon för grundservice hos en aktoriserad verkstad får du automatiskt en förnyad Mobilitetsgaranti och ett tryggare bilägande. Det är också det säkraste sättet för dig som bilägare att sköta om din bil, eftersom våra specialutbildade mekaniker naturligtvis kan mer om din Volkswagen än andra.

Bärgning

Om problemen inte kan lösas på plats, bärgar vi ditt fordon till närmaste Auktoriserad verkstad. MobilitetsGarantin täcker kostnaden för bärgningen om bilen skulle vara akut okörbar.

Lånebil

Om din bil skulle vara akut okörbar och verkstaden inte kan reparera bilen omgående får du låna en fri hyr-/lånebil.
Du får ha bilen i upp till tre dygn utan milbegränsning medan vi tar hand om din Volkswagen.

Övernattning

Om du inte befinner dig på din hemort kan du också välja att övernatta stället för att utnyttja hyr-/lånebil eller taxi. MobilitetsGarantin täcker kostnaden för ett dygn på hotell inklusive frukost för alla som reser i bilen.

När gäller inte Mobilitetsgarantin?

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.