Finansiering

Be-Ge Personbilar AB erbjuder bilfinansiering med restskuld eller restvärde där bilen fungerar som säkerhet. Bilfinansieringen följer bilens värdeminskning vilket ger en lägre månadsbetalning och att du kan byta till ny bil oftare. 

Skräddarsy ditt Billån

Vårt vanligaste lån för dig som privatperson är Billån. Där vi erbjuder dig möjligheten att skräddarsy ditt billån efter dina förutsättningar. Fördelarna med Billån är många. Billån kan med fördel kombineras med Märkesförsäkring och Serviceavtal – allt på en faktura och betalning per månad. 

Din nya bil som säkerhet

Använd din nya Volkswagen eller Skoda som säkerhet och med ett billån som följer bilens värdeminskning.

Billån med restskuld

Ger dig en lägre månadsbetalning och att du kan byta till en ny bil oftare.

Förmånlig ränta

Välj mellan fast eller rörlig ränta.

Avtalstid mellan 12-84 månader

Välj själv vilken avtalsperiod som passar dig.

Låna upp till 80%

Låna upp till 80% av bilens pris.

Lös ditt Volkswagen/Skoda Billån

Eller amortera extra när du vill.

Låneskydd

Ger dig själv extra trygghet.

Volkswagen Business All Inclusive

Vi har gjort det så enkelt det bara går att vara företagskund hos Volkswagen. Business All Inclusive är ett erbjudande till företag med 1–10 bilar, där vi samlar hela bilägandet och dess bilkostander i ett paket.

Alla bilkostnader är uppdelade och ditt företag får en samlingsfaktura. Uppdelningen gör att ditt företag enkelt kan följa varje enskilt fordon
samt att det blir lätt att kontera med kostnadsspecifika poster.
Ditt företag får ett lätthanterat bilinnehav och mer tid att ägna åt företagets affärer.

Hantering och fakturering

Vi samlar dina bilkostnader på en faktura. Det blir lätt att följa
fordonens kostnader, ditt företag får mindre pappershögar och enklare administration. På fakturan framgår klart och tydligt de olika bilkostnaderna: leasing, service, underhåll, försäkring och drivmedel (med redovisad företagsrabatt som tillgodoräknas på fakturan). Fakturan blir tydlig, lätt att hantera och kontera med kostnadsspecificerade poster.

Volkswagen Leasing

Business All Inclusive innehåller alltid ett leasingavtal. En finansieringsform som ger flera fördelar. Ditt företag kan göra momsavdrag med 50% av leasingavgiften och ditt företag binder inget kapital för bilinnehavet.

Volkswagen Fleet Support

Volkswagen Fleet Support ger er lika bra kontroll över bilkostnaderna som personalkostnaderna. Med en enkel hantering, finansiering och administration för företag med fler än tio bilar. Med vår finansiering, hantering och administration av bilparken får ditt företag flera fördelar, oavsett bilmärken och modeller.

Med alla dessa komponenter bidrar Volkswagen Fleet Support till en ökad kostnadskontroll och kompetens samtidigt som ditt företag kan frigöra resurser.

Cargo Maxi

Volkswagen Transport Finansiering

Vi erbjuder individuellt anpassad finansiering för Sveriges företagare. Volkswagen Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar. Finansieringsformen belastar inte företagets övriga säkerheter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar. Behåll företagets soliditet, likviditet och få en modernare vagnpark som kräver mindre reparationer vilket är skonsammare mot miljön. 

Finansieringsalternativ

ŠKODA Billån

ŠKODA Financial Services erbjuder en rad olika lösningar för dig att finansiera din nya ŠKODA. Vårt vanligaste lån för dig som privatperson är ŠKODA Billån. Där vi erbjuder dig möjligheten att skräddarsy ditt billån efter dina förutsättningar. Fördelarna med ŠKODA Billån är många. ŠKODA Billån kan med fördel kombineras med ŠKODA Försäkring och ŠKODA Serviceavtal – allt på en faktura och betalning per månad.

Bästa kund

Vi vill informera våra kunder om att vi inte längre hanterar kontanter hos Be-Ge Personbilar AB.

Vi hanterar följande betalningssätt:

Vi ser att du använder Internet Explorer eller Edge som webbläsare. Delar av den här webbplatsen kommer därför inte visas på korrekt sätt. För bästa upplevelsen rekommenderar vi att du istället använder Google Chrome eller Mozilla Firefox.