24 april, 2024

Anmälan till Sveriges roligaste golftävling: Volkswagen Masters 2024!

Vi har det stora nöjet att bjuda in dig till Sveriges roligaste golftävling.


Vi har det stora nöjet att bjuda in dig till Sveriges roligaste golftävling. Lite extra roligt detta år när Golf fyller 50, modellen alltså. Kanske är det just du som vinner vår tävling och får spela i Sverigefinalen! Du kan se fram emot en rolig golfdag, god mat och dryck samt en del överraskningar. Du anmäler dig nedan och självklart är evenemanget helt kostnadsfritt för dig som kör Volkswagen. Inbjudan gäller både dig och din respektive om ni både gillar golf, sporten alltså.

Tävlingsregler
Volkswagen Masters är en singeltävling för amatörer, spelformen är slaggolf över 18 hål och varje spelare får deltaga i max en (1) Volkswagen Masterstävling per år. För att tävla ska du ha: officiellt handicap, vara medlem i en svensk golfklubb och vara över 18 år. Anställda i Volkswagens återförsäljarnät och deras anhöriga är välkomna att delta, men utom tävlan.

Tid och plats: 22 maj på Oskarshamns Golfklubb

Incheckning, kaffe och fralla kl. 07.30
Gemensam samling kl. 08.30, kanonstart kl. 09.00
Lunch och prisutdelning direkt efter avslutat spel, ca kl. 14.00

Anmäl dig nu!
Sista anmälningsdagen är 6 maj men antalet platser är begränsat så anmäl dig redan idag. Glöm inte att du även kan anmäla din respektive om ni båda spelar golf. När du ska anmäla dig/er till tävlingen skriver du i följande uppgifter: Gold-ID, namn, e-post och mobilnummer.

Vi ser fram emot din/er anmälan, varmt välkommen!

Anmäl dig här!