Reservdelar och tillbehör

Be-Ge Personbilar AB erbjuder tillsammans med Volkswagen och SKODA reservdelar och tillbehör till förmånliga priser för dig som har Volkswagen och SKODA kortet. Vårt mål är att du som kund skall vara utomordentligt nöjd med oss.

Volkswagen Reservdelar och Tillbehör

PACKLINE FX-SUV
633:- / mån 12 månader ränte-
och avgiftsfri delbetalning.
Totalpris: 7 599:-

Låg takbox i glasfiber utvecklad för SUV och bilar med stor baklucka och kort tak. Lev ink. monteringskit. Mått: (LxBxH) 210x90x27 cm. Volym: 400 liter, vikt 25 kg.


BESAFE IZI UP X3 FIX
167:- / mån 12 månader ränte-
och avgiftsfri delbetalning.
Totalpris: 1 999:-
Ord cirkapris: 2 799:-

Stolen har SIR – Side Impact Rotation och roterar vid en eventuell kollision för att skydda barnets huvud. Huvudstöd och bälte kan justeras med barnet i stolen. ISOfix är en mekanisk säker montering som indikerar rätt montering. För barn ca 4-12 år (15-36 kg).
Kulör: Svart

VOLKSWAGEN ORIGINAL ESPRESSOBRYGGARE
166:- / mån 12 månaders ränte- & avgiftsfri delbetalning.
Totalpris: 1 995:-
Ord cirkapris: 2 137:-

Nu behöver du inte leta efter ett fik för att njuta av en god espresso. Med Espresso AutoSet har du alltid en egen liten kaffebar ombord. Maskinen drivs av ett 12V eluttag och innehåller två okrossbara espressokoppar, servett, 25 st Pods och en elegant förvaringsväska. Maskinen får inte användas vid körning!

Läs mer om Volkswagens
månadserbjudanden.
Läs mer här


SKODA Reservdelar och Tillbehör

PACKLINE SPORT
358:-/mån 12 månader ränte- och
avgiftsfri delbetalning.
Totalpris: 4 299:-
Ord cirkapris: 5 999:-

Elegant, stabil och lågt placerad takbox tillverkad i miljövänlig akrylbaserad ABS plast. Snabbfäste iZi2 Connect gör den lättmonterad och patenterad Lift-Off gör den möjlig att lasta i och ur från tre sidor samtidigt. Inbyggt spår för bilantenn. Kulör: matt svart.

HUNDBUR VARIOCAGE ||
342:- / mån 12 månader ränte-& avgiftsfri delbetalning.
Kampanjpris: 4 100:-
Ord cirkapris: 4 615:-

En säker och praktisk enkelbur för små till medelstora hundar. Med några enkla handgrepp anpassas buren till just din bil. Deformationszon och nödutgång där hela baksidan kan lyftas bort.


SKODA ORIGINAL ESPRESSOBRYGGARE
166:-/mån 12 månader ränte- och
avgiftsfri delbetalning.
Totalpris: 1 995:-
Ord cirkapris: 2 133:-

Nu behöver du inte leta efter ett fik för att njuta av en god espresso. Med Espresso AutoSet har du alltid en egen kaffebar ombord. Maskinen drivs av ett 12V eluttag och innehåller två okrossbara espressokoppar, servett, 12 st Pods och en elegant förvaringsväska. Maskinen får inte användas vid körning!

Läs mer om SKODAS månadserbjudanden.
Läs mer här


Kontakta oss

Är du intresserad av våra tillbehör och reservdelar
och vill få tillgång till våra förmånliga kampanjpriser.
Kontakta oss så hjälper vi dig.
Kontakta oss