Säljchef/Bilsäljare till Be-Ge Personbilar AB Vetlanda

Stina Eneman Lediga jobb

Säljchef / Bilsäljare till Be-Ge Personbilar AB Vetlanda

Vill du jobba med att leda vårt säljteam till nya nivåer och sälja Skoda Personbilar och Volkswagen Transportbilar i Vetlanda? Vi utökar nu vår säljstyrka med en säljchef/bilsäljare.
Dina arbetsuppgifter

I rollen som säljchef/bilsäljare ansvarar du tillsammans med våra säljare för försäljning av nya Skoda, Volkswagen Transporter, begagnade fordon samt förmedling av Volkswagen personbilar inom vårt marknadsområde Vetlanda/Sävsjö. Du är företagets ansikte utåt vilket kräver ett driftigt och flexibelt arbetssätt samtidigt som du medverkar till företagets utveckling inom kundnöjdhet, lönsamhet och kvalité.
Din profil

Som säljchef/bilsäljare kommer du ansvara för att försäljningen når uppsatta mål och resultat. Arbetet innebär frekventa kontakter med kunder, Generalagenter, leverantörer med flera. Viktiga egenskaper är social kompetens, lyhördhet, engagemang, flexibilitet och att vara drivande.

Utbildning och erfarenhet

  • Att du har relevant utbildning eller erfarenhet från branschen. Meriterande är kunskap inom fordonsbranschen.
  • Att du som person är serviceinriktad, driftig, ordningsam och självgående
  • Att du har allmänna datorkunskaper
  • Att du har B-körkort.
  • Svenska i tal och skrift. Engelska är meriterande.
  • Att du trivs i ett högt tempo och värdesätter samarbete med kollegor. Du bidrar med gott humör och hög arbetsmoral. Dina bidrag med goda idéer i vårt förbättringsarbete välkomnas då vi ständigt utmanar våra processer.

 

Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö i ett framåtriktat företag med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna.

Frågor angående tjänster kontakta Försäljningschef Peter Ek på 0491 – 76 15 26.

Ansökan med personligt brev och CV skickas till Peter Ek senast 2016-05-20
Märk: ”ansökan säljchef/bilsäljare”.