Biluthyrning

Be-Ge Personbilar AB erbjuder biluthyrning genom Europcar. Vi hyr ut allt
från tuffa småbilar till exklusiva kombibilar, sportbilar, minibussar till transportbilar i flera storlekar.

Vi vet att det är viktigt för dig som kund att allt fungerar varje gång du hyr bil. Det ska gå snabbt och smidigt, från bokning till betalning. Vi ser till att du når ditt resmål och hjälper dig dygnet runt om det behövs. Genom vårt kvalitets- och miljöcertifierade verksamhetssystem säkerställer vi våra rutiner.

Vår ambition


 • 5 minuter

  Hos biluthyrningen är vår ambition att ska ge en 5 minuters garanti. Vi lovar att leverera hyrbilen på rätt plats och tid. Om vi skulle bli försenade med 5 minuter eller mer tar vi inte betalt för första hyresdygnet. Det gäller förbokade hyror både vid leverans och vid hämtning ”över disk”.

 • 45 minuter

  Hos biluthyrningen har en ambition om en 45 minuters garanti. Vilket innebär att om någonting händer på vägen så lovar vi att presentera en lösning inom 45 minuter från det att du tar kontakt med oss. En lösning ska i första hand vara en ny hyrbil. Andra alternativ kan vara en övernattning på hotell i väntan på den nya bilen eller en taxiresa. Tar det längre tid än 45 minuter att ordna en lösning bjuder vi på ett hyresdygn.


Europcar och miljön


 • ISO 14001- Certifierade

  I december 1999 blev vi som första biluthyrare i Sverige ISO 14001-certifierade. Vårt övergripande miljömål är att minska utsläppen av fossilt koldioxid. Vi har 70% miljöbilar i vår bilpark.

 • Proffs på biluthyrning

  Hos Be-Ge Personbilar AB kan du hyra bil genom vårt Europcar kontor i Oskarshamn. Tveka inte att kontakta oss om du vill hyra ett fordon, vi är proffs på biluthyrning.


Kontakta oss för att få mer information angående vår biluthyrning samt vad vi kan erbjuda dig för att anpassa dina behov. Hos vår biluthyrning får du en personlig kontakt och kan känna dig trygg från bokning till betalning. Vi finns lokalt i Oskarshamn och hjälper dig vid frågor.


Oskarshamn

0491 – 76 15 32


You rent a lot more than a carEuropcar